حراج!

روغن هسته خرما فلاوینا

77,000 تومان 61,600 تومان

روغن هسته خرما فرا بکر فلاوینا باعث از بین رفتن جای زخم، بهبود زخم های مزمن مثل زخم دیابت و پسوریازیس می‌شود، به سرعت التهاب‌های پوستی را درمان کرده و موجب تقویت موهای آسیب دیده به خصوص موهای رنگ شده می‌گردد.

روغن هسته خرما فرا بکر فلاوینا که از هسته‌های خرمای ارگانیک و به روش SFE برای اولین بار در ایران تولید شده است حاوی بیش از ۵۰ درصد اسید اولئیک است که از این نظر به روغن زیتون بسیار شبیه است. رنگ این روغن زرد طلایی و حاوی آنتی اکسیدان‌ها و ترکیبات مفید برای ترمیم پوست مو و بهبود زخم های مزمن است.

خواص روغن هسته خرما:
  • تسریع ترمیم پوست در زخم‌های تازه
  • بهبود زخم‌های مزمن و از بین بردن جای زخم
  • ترمیم پوست‌های آفتاب سوخته
  • ترمیم چین و چروک پوست صورت به خصوص اطراف چشم
  • جایگزین مناسب کرم‌های مرطوب کننده و ضد آفتاب شیمیایی
  • حاوی آنتی اکسیدان‌های ضد سرطان و ویتامین‌های Eو D و A

کاربرد روغن ارگانیک هسته خرما:

روغن ارگانیک هسته خرما را میتواند در تولید محصولات مختلف استفاده گردد:

1- کاربرد روغن هسته خرما در محصولات آرایشی و بهداشتی

بهبود آفتاب سوختگی، درمان آکنه و زخم
لینولئیک اسید موجود در این روغن میتواند در درمان بسیاری از زخم ها موثر باشد. حضور آنتی اکسیدان های طبیعی مانند فنول ها و توکوفرول ها در آن قادر به جلوگیری از آسیب اکسیداتیو کراتینوسیت ناشی از قرار گرفتن هیدروژن پراکسی بر روی پوست است. به علاوه آن میتواند پوست را از آسیب استرس اکسیداتیو ایجاد شده توسط هیدروژن پراکسید از طریق فرآیند پراکسیداسیون چربی محافظت کند که عملکرد آن از روغن زیتون بهتر است.

کاربرد دیگر این روغن اثربخشی آن در برابر آسیب اکسیداتیو به علت قرار گرفتن ملانوسیت های طبیعی پوست انسان در معرض هیدروژن پراکسید است.

درمان ریزش مو، خشکی پوست و ناخن
کمبود لینولئیک اسید که در بدن انسان تولید نمی شود میتواند بر خشکی پوست، پوسته شدن ناخن، ریزش موی سر و افزایش از دست دادن آب بین سلولی تاثیر داشته باشد. این روغن دارای مقادیری ویتامین E می باشد که در درمان چروک های پوست می تواند موثر باشد.

2- کاربرد روغن هسته خرما در تولید محصولات غذایی

از آنجایی که عمده اسیدهای چرب موجود در هسته خرما غیر اشباع است و هم چنین مقداری اسید چرب لینولئیک که جزء اسیدهای چرب ضروری بدن می باشد در آن وجود دارد، می تواند به عنوان منبع روغن خوراکی مطرح باشد. با توجه به اسیدهاي چرب غیر اشباع، این روغن در تهیه مارگارین، روغن سالاد و روغن سرخ کردنی مناسب است.

هم چنین به دلیل جزئی بودن میزان اسیدهای چرب غیر اشباع با چند پیوند دوگانه روغن حاصل از هسته خرما به اکسیداسیون مقاوم است و قابلیت نگهداری خوبی دارد.
یکی از مزایای روغن ارگانیک هسته خرما بدون کلسترول بودن آن است. از این رو برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی و دارای کلسترول بالا مناسب تر است. ویتامین K موجود در این روغن به عنوان فاکتور انعقادی خون و ویتامین A برای اختلالات چشم ضروری است.

3- کاربرد در تولید محصولات محافظت کننده در برابر اشعه ماوراء بنفش

روغن ارگانیک هسته خرما جذب خوبی در محدوده اشعه ماوراء بنفش (UV)-C (100-290nn) و UV-B (290-320nn) است. در نتیجه از آن می تواند به عنوان مواد اولیه در محصولات محافظت کننده در برابر اشعه ماوراء بنفش استفاده شود.

این روغن که به رنگ زرد مایل به قرمز است از هسته استخراج میگردد و میتواند در تولید محصولات مختلف استفاده گردد:

تسریع ترمیم پوست در زخم‌های تازه

بهبود زخم‌های مزمن و از بین بردن جای زخم

ترمیم پوست‌های آفتاب سوخته

ترمیم چین و چروک پوست صورت به خصوص اطراف چشم

جایگزین مناسب کرم‌های مرطوب کننده و ضد آفتاب شیمیایی

حاوی آنتی اکسیدان‌های ضد سرطان و ویتامین‌های Eو D و A

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “روغن هسته خرما فلاوینا”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید شما این را نیز دوست داشته باشید…