آلوئه ورا،مراقب پوست شما!

چند سالی است که خواص شگفت انگیز آلوئه ورا برای پوست بیش‌تر مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا استفاده از این گیاه برای همگان خوب است؟

آیا فقط برای پوست مفید است؟ در ادامه به این مطلب می‌پردازیم:)

آلوئه ورا چیست؟

آلوئه ورا گیاهی است از راسته ی مارچوبه سانان. از گذشته این گیاه به عنوان داروی گیاهی و مصارف زینتی استفاده شده است. آلوئه ورا در بسیاری از محصولات غذایی و آرایشی و بهداشتی استفاده می‌شده، مانند نوشیدنی‌ها، لوسیون‌های پوست، پمادها و کرم‌ها. از ژل آلوئه‌ورا نیز برای سوختگی‌های سطحی پوست استفاده می‌شود.

اما حواستان باشد این گیاه خوراکی نیست و ممکن است خطرناک باشد! اما هنوز اثبات نشده است.

آلوئه ورا در چه هوایی رشد می‌کند؟

این گیاه مناسب آب‌وهوای گرمسیری، نیمه‌گرمسیری، خشک و نیمه‌خشک است. آلوئه ورا در آفریقا، کارائیب، ایالات متحده، آمریکای لاتین، اروپا و شرق آسیا کشت می‌شودو امروزه در بسیاری از مناطق گرم و خشک در سراسر دنیا پراکندگی دارد.

آلوئه ورا مقاومت کمی در برابر سرما دارد و نمی‌تواند دوام بیاورد اما اگر در منطقه ی خشکی زندگی می‌کنید، می‌توانید این گیاه را به راحتی کشت دهید.

این گیاه در برابر بی آبی بسیار مقاوم است.

مصارف این گیاه چیست؟؟

از آلوئه ورا به صورت ژل و لاتکس استفاده می‌شود.

ژل این گیاه برای درمان ضخم، شفافیت پوست، از بین رفتن جای جوش، ترک های پوستی و رفع خشکی های پوستی استفاده می‌شود. از این ژل در مصارف خوراکی نظیر تهیه ماست ودسر نیز استفاده می‌شود.

لاتکس این گیاه نیز به تنهایی یا به همراه ترکیبات و افزودنی‌های دیگر برای تولید داروهای ملین برای یبوست به‌کار می‌رود.

اگر آلوئه ورا مصرف می‌کنید این نکات را فراموش نکنید!

گاهی مصرف خوراکی آلوئه وراهای رنگ زدایی نشده باعث ایجاد مسمومیت و حال تهوع واسهال می‌شود. لذا توصیه می‌شود این گیاه را از جای بهداشتی تهیه کنید. هم چنین ممکن است مصرف این گیاه با داروهایی نظیر داروهای ضد لخته شدن خون، داروهای دیابت، داروهای بیماری‌های قلبی عروقی تداخل داشته باشد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

12 − 6 =